Bli med i Nes Soulchildren!

Les om våre kortilbud for barn fra 5-14 år

Nå er det nye muligheter for å bli med med Soulchildren og Presoulchildren. Vi øver flere steder i Nes.

Vi har øvelser til 3 ulike tider, men samkjører korene innimellom til ett stort kor.

Øvelser 4.- 8.klasse: Hver tirsdag i Nes Arena fra kl 14.45-15.45. (oppstart 9 januar)

eller hver torsdag i Årnes Kirke fra kl 15.30-16.30 (oppstart 11. januar)

I denne aldersgruppen øver på vi enkel stemmeteknikk, sanger innenfor pop og R & B m.m. mikrofontrening og mye sosialt fellesskap.

Øvelser 5 år - 3. klasse:Hver torsdag i Årnes kirke fra kl 18-18.45 (oppstart 11. januar)

Her er det mye fokus på sanglek, rytmebevegelse, enkel stemmetrening m.m.

Vårt mål er at hvert barn skal bli sett og møtt akkurat der de er, og få utfordringer som gir mestring og glede.

Meld gjerne interesse og for spørsmål kan du henvende deg til korleder Bente på bente@nes.kirker.net.

Velkommen!!