Babysang høst 2018

I høst tilbyr vi igjen babysang her i Nes! Babysang er et tilbud for foreldre og barn som er mellom 0-18 måneder. Pris kr 100 for fire samlinger. Det vil være enkel servering på samlingene.

Hva er babysang egentlig?

På babysangen vil det være både bevegelsessanger, vuggesanger, rim og regler. Noen sanger husker du kanskje fra din egen barndom, mens andre er nye. Både motorikk, språk, kommunikasjon, sanser og utvikling av kroppslige funksjoner blir stimulert gjennom babysang. Babysang er sosialt og hyggelig, både for foreldre og barn.

Flere gode grunner til å ta med barnet ditt på babysang;

1) Det stimulerer sansene og legger til rette for læring

2) Det skaper enda sterkere bånd mellom foreldre og barn

3) Det bidrar til god psykisk helse og sosialisering både for foreldre og barn

4) Det skaper en fin møteplass for foreldre og barn som ofte kommer til å møtes videre i barnehage og skole senere i livet.

5) Det skaper trygghet når barna skal begynne i barnehage. Når mamma og pappa reiser og alt annet er fremmed så har man kanskje hørt den sangen som synges i samlingsstund før og da føles alt litt tryggere.

6) Det stimulerer utviklingen. Kognitiv, motorisk og emosjonell utvikling.

7) Det er en herlig avveksling for foreldrene der barna er engasjert. Og foreldrene er engasjert på en positiv måte.

8) Musikk har stor egenverdi. Musikk er bra - ikke bare for å oppnå andre mål - men som et mål i seg selv!

Når og hvor?

Det vil bli avholdt tre kurs denne høsten:

Misjonshuset, Årnes Påmelding til post@nes.kirker.net innen 3.sept eller tlf 63 91 12 82

Kurs 1: Onsdag 5. september

Onsdag 12. september

Onsdag 19. september

Onsdag 26.september

Grendehuset, Auli Påmelding til post@nes.kirker.net innen 1. okt eller tlf 63 91 12 82

Kurs 2: Onsdag 10. oktober

Onsdag 17. oktober

Onsdag 24. oktober

Onsdag 31. oktober

Misjonshuset, Årnes Påmelding til post@nes.kirker.net innen 1. nov eller tlf 63 91 12 82

Kurs 3: Onsdag 7. november

Onsdag 14. november

Onsdag 21. november

Onsdag 28.november

Betaling Pris kr 100 for hele kurset (4 ganger), betales første kursdag.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med Lajla Marie Faane på mail lajla@nes.kirker.net eller på telefon 481 87 438.