Velkommen til babysang

Vi ønsker velkommen til babysang i Årnes misjonshus, oppstart 13. mars kl 11.00.

Hvor og når?

Årnes misjonshus (Kirkeveien 24, Årnes)

Onsdag 13.mars kl 11.00
Onsdag 20. mars kl 11.00
Onsdag 27. mars kl 11.00
Onsdag 3. april kl 11.00

Påmelding til post@nes.kirker.net innen 11. mars eller tlf 63 91 12 82. Pris kr 100 for fire samlinger. Det vil være enkel servering på samlingene.

Hva er babysang egentlig?

Babysang er et tilbud for foreldre og barn mellom 0-18 måneder. På babysangen vil det være både bevegelsessanger, vuggesanger, rim og regler. Noen sanger husker du kanskje fra din egen barndom, mens andre er nye. Både motorikk, språk, kommunikasjon, sanser og utvikling av kroppslige funksjoner blir stimulert gjennom babysang. Babysang er sosialt og hyggelig, både for foreldre og barn.

Det er flere gode grunner til å bli med på babysang;

1) Det stimulerer sansene og legger til rette for læring

2) Det skaper enda sterkere bånd mellom foreldre og barn

3) Det bidrar til god psykisk helse og sosialisering både for foreldre og barn

4) Det skaper en fin møteplass for foreldre og barn som ofte kommer til å møtes videre i barnehage og skole senere i livet.

5) Det skaper trygghet når barna skal begynne i barnehage. Når mamma og pappa reiser og alt annet er fremmed så har man kanskje hørt den sangen som synges i samlingsstund før og da føles alt litt tryggere.

6) Det stimulerer utviklingen. Kognitiv, motorisk og emosjonell utvikling.

7) Det er en herlig avveksling for foreldrene der barna er engasjert. Og foreldrene er engasjert på en positiv måte.

8) Musikk har stor egenverdi. Musikk er bra - ikke bare for å oppnå andre mål - men som et mål i seg selv!

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med Lajla Marie Faane på e-post: lajla@nes.kirker.net, eller på telefon 481 87 438.