Velkommen til babysang

Vi ønsker velkommen til babysang i Årnes misjonshus, oppstart 8. mai kl 11.00.

Hvor og når?

Årnes misjonshus (Kirkeveien 24, Årnes)

Onsdag 8.mai kl 11.00
Onsdag 15.mai kl 11.00
Onsdag 22.mai kl 11.00
Onsdag 29.mai kl 11.00

Påmelding til post@nes.kirker.net innen 6.mai eller tlf 63 91 12 82. Pris kr 100 for fire samlinger. Det vil være enkel servering på samlingene. Dersom det er pent vær, kan det være mulighet for at vi kan holde babysangen ute på plenen noen av dagene.

Hva er babysang egentlig?

Babysang er et tilbud for foreldre og barn mellom 0-18 måneder. På babysangen vil det være både bevegelsessanger, vuggesanger, rim og regler. Noen sanger husker du kanskje fra din egen barndom, mens andre er nye. Både motorikk, språk, kommunikasjon, sanser og utvikling av kroppslige funksjoner blir stimulert gjennom babysang. Babysang er sosialt og hyggelig, både for foreldre og barn.

Det er flere gode grunner til å bli med på babysang;

1) Det stimulerer sansene og legger til rette for læring

2) Det skaper enda sterkere bånd mellom foreldre og barn

3) Det bidrar til god psykisk helse og sosialisering både for foreldre og barn

4) Det skaper en fin møteplass for foreldre og barn som ofte kommer til å møtes videre i barnehage og skole senere i livet.

5) Det skaper trygghet når barna skal begynne i barnehage. Når mamma og pappa reiser og alt annet er fremmed så har man kanskje hørt den sangen som synges i samlingsstund før og da føles alt litt tryggere.

6) Det stimulerer utviklingen. Kognitiv, motorisk og emosjonell utvikling.

7) Det er en herlig avveksling for foreldrene der barna er engasjert. Og foreldrene er engasjert på en positiv måte.

8) Musikk har stor egenverdi. Musikk er bra - ikke bare for å oppnå andre mål - men som et mål i seg selv!

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med Lajla Marie Faane på e-post: lajla@nes.kirker.net, eller på telefon 481 87 438.