Høsttakkefest i kirkene

Høsttakkefest er en kirkelig fest som har blitt feiret i kirken siden begynnelsen av 1900-tallet. Den ble feiret en søndag eller en hverdag etter innhøstingen. I USA er høsttakkefesten en nasjonal festdag, bedre kjent somThanksgiving. Kornnek, grønnsaker, frukt og blomster blir tatt inn i kirken under gudstjenesten.

Å ha brød på bordet har ikke alltid vært en selvfølge, og det var naturlig å hver dag takke for maten som sto på bordet. På en høsttakkefest  samles vi i kirkene for å vise takknemlighet for det vi har, både i gode og dårlige tider.

Velkommen!

Førstkommende søndag 14. oktober er det høsttakkefest i Årnes, Auli og Ingeborgrud

Kl. 11.00

Søndag 14. oktober kl. 11.00 er det høsttakkefest i Årnes, Auli, Nes og Ingeborgrud kirke