Superpopulært med tårnagenttreff

Fredag 2. november fra kl.9.00-15.00 blir det tårnagenttreff i Nes kirke og på Nes kirkeruiner

(Dette er planleggingsdag for skolene).

Dette initiativet har vært så populært at vi etter to dager hadde 60 påmeldte og dermed måtte lukke påmeldingen. Pr idag er det ca 40 på venteliste.

Det er utrolig moro at så mange har lyst til å delta på dette. Det gir inspirasjon til å lage gode opplegg for barn i kirkene våre, sier menighetspedagog Bente Wennemo.

Vi gleder oss veldig og tror dette blir en super dag!

Vi møtes til frokost kl. 9.00 Her får du ditt eget agentbevis og forstørrelsesglass, før vi skal løse endel mystiske oppgaver i kirka og på kirkegården. Det blir også mulighet for å gå en tur opp i kirketårnet for de som har lyst.

Siste del av dagen går vi over til Nes Kirkeruiner, hvor det blir frilek og grilling av pølser og kanskje noen overraskelser underveis.

Vi avslutter med en enkel samling med Eivind prest sammen med foreldre kl 14.30 på kirkeruinene.