Soulchildren - kirkens eget barne- og tweenskor

Denne høsten er det to år siden Nes Soulchildren ble startet opp på Årnes, og senere på høsten utvidet det med en avdeling på Neskollen.

Idag består koret av mellom 50-60 barn i alderen 5 -12 år, og det er plass til flere!

Det at vi har delt opp koret etter alder og geografi ukentlig, gjør at vi har mulighet til å se hvert enkelt barn bedre, selv om koret er ganske stort, sier kordirigent Bente Wennemo.

Sangene og øvelsene er også tilrettelagt for aldersinndelingen.

Så er det også veldig morsomt å være mange når vi opptrer.

Denne høsten skal koret synge i flere av kirkene våre, samt delta på konsert i kulturhuset sammen

med Nes Skolekorps. I tillegg blir det selvfølgelig stemningsfull julekonsert før jul, og vi er så heldige å få

delta på konserten til Maria Arredondo og Torstein Sødal i Årnes Kirke.

Vet du om noen mellom 5-12 år som har lyst til å bli med i kor, så send gjerne en mail til

bente@nes.kirker.net

Vi har følgende øvingstider:

3-7 klasse: øvelse på Nes Arena Tirsdag kl. 14.45-15.45

øvelse i Årnes Kirke Tirsdag kl. 18.00-19.00