Kulturpris til Soulchildren i Nes

Soulchildren ble tildelt pris for årets gruppe under fredagens kultur- og idrettsgalla i Nes kulturhus.

Soulchildren ble startet opp av menighetspedagog Bente Sverdrup Wennemo høsten 2016, og ble en umiddelbar suksess. Ivrige korsangere strømmet til og koret består nå av omkring 60 barn og unge i alderen 5 til 12 år. Koret ble også nominert til kulturpris forrige år, den gangen i klassen som årets nykommer, men ble da slått av Hvam United på målstreken. Men i år klatret altså koret helt til topps som verdige vinnere av prisen som årets gruppe.

Primus motor og dirigent for koret, Bente Sverdrup Wennemo, mottok prisen på vegne av hele koret. Wennemo sa i sin takketale at prisen går fullt og helt til deltakerne i koret, og at det ga inspirasjon og energi å være dirigent for en så flott gjeng. Koret har ukentlige øvelser i Årnes kirke og i Nes Arena.

Nes kirkelige fellesråd gratulerer Soulchildren og menighetspedagog Bente Sverdrup Wennemo med velfortjent kulturpris.