Imponerende resultater i årets fasteaksjon

Konfirmanter og andre fra menighetene samlet tirsdag inn penger til Kirkens Nødhjelps arbeid for mennesker i nød. Med innsamlingsresultat nær 130 000 kroner har konfirmantene bidratt til at 650 mennesker kan få varig tilgang på rent vann.

- Tusen takk til alle som bidro til dette flotte resultatet.  Jeg har stor respekt for konfirmanter og andre som deltar som bøssebærere, det krever mot og de går for en livsviktig sak, sier diakon Hilde Renate Bergly i Nes kirkelige fellesråd.

- De siste årene har det vært stadig færre som har kontanter tilgjengelig når bøssebærerne kommer, og derfor er det i år svært gledelig at gaver gitt ved bruk av Vipps er økende, sier hun.

Diakon Hilde Renate Bergly oppfordrer de som ennå ikke har fått gitt sitt bidrag til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon om å benytte Vipps til 2426.