Babysang - nye kurs starter nå!

19. januar er det ny mulighet til å bli med på babysang på Årnes. Husk påmelding her.

Foto: Bo Mathisen

Tid og sted: Onsdag i perioden 19. januar - 16. februar kl.10.00-11.30 i Årnes kirke

Det serveres lett lunsj fra Aanerud.

Vi følger samme smitteverntiltak som Åpen barnehage:

• Kun én foresatt pr barn
  • Påmelding for å ha kontroll på hvem som er på babysang til enhver tid
  • Ukentlig fast gruppe
  • Øke hyppighet for håndvask/spriting av hender
  • Desinfisere overflater
  • Barn med symptomer må holde seg hjemme

Om babysang

Vi synger barnesanger, bruker rytmeinstrumenter, lærer rim og regler, leker og har fellesskap med hverandre. Babysang setter barnet i sentrum.

Babysang er en fin møteplass for foreldre, og er med på å skape en god relasjon mellom barn og foreldre. Det er og sosial trening for barna i møte andre barn før barnehagestart.

Frist for påmelding: snarest! Vi har 10 plasser denne gangen.

Pris: 100,-

Kurset går over fem uker og koster kr. 100,-. Pengene går til enkel servering. Babysang er et ledd i Den Norske kirkes trosopplæring.

Kontaktperson

Organist og menighetspedagog Lajla Marie Sydtangen, tlf. 48 18 74 38 / e-post: post@kirkenines.no