Sprøtur for konfirmanter 2022

Bli med på Sprøtur til Liseberg 11.-12. juni! Påmeldingen er åpen - førstemann til mølla.

Foto: Unsplash.com/Kristijan Arsov

Etter noen års pause kan vi arrangere Sprøtur igjen! Helt siden 1983 har vi reist på tur med årets konfirmanter, helgen etter at siste konfirmasjoner er gjennomført, som avslutning på konfirmanttida.

Er du konfirmant i 2022, og har lyst til å bli med? Meld deg på!

Pris: 730,- per konfirmant.

Dette dekker busstur, et måltid på McDonald's og entré i parken, Liseberg.

Det dekker ikke lommepenger, åkpass og enkeltbilletter i parken, mat i løpet av dagen og på vei hjem, For informasjon om billettpriser i Liseberg, se www.liseberg.se

Påmelding er bindende. Frist: 6. juni 2022

Litt om Sprøtur

Sprøtur er en 24-timers tur til Liseberg for årets konfirmanter, hvor vi skal ha det gøy, sosialt og morsomt. Vi drar med buss fra Nes til Göteborg og hjem igjen. Det blir ett stopp på vei ned og ett stopp på vei hjem for å strekke på beina. Ellers bruker vi dagen på Liseberg. Det er mange voksne og andre frivillige med på turen, og det er en flott avslutning på konfirmanttida.

Spørsmål om turen kan rettes til tursjefer Thomas Høgda, thomas@kirkenines.no og Lajla Marie Sydtangen, lajla.marie.sydtangen@kirkenines.no