Årets julekonserter


Korps, kor, lokale musikere, våre egne kirkemusikere og kjente artister. Julekonsert i en kirke byr på noe for en hver smak. 

Artistene Eli Kristin Hanssveen, Silje Nergaard, Anders Baasmo og Elias Akselsen ikledd julekjoler og finstas

Foto: Mikrofonen AS

Å gå på julekonsert i førjulstida er en kjær tradisjon som mange har, og konsertene som er i en kirke oppleves ofte ekstra stemningsfulle. I år byr førjulstida i kirkene på mange ulike typer konserter, noen er til og med gratis slik at det kan passe i alles budsjett. 

Ta en velfortjent pause, finn et øyeblikks julefred. Velkommen til jul i kirka.

 

Konsertprogram

19/11 kl. 17.00 Nes Janitsjarkorps bød på «Et lys i mørketida» i Udenes kirke.

26/11 kl. 19.00 Nes Vokalensemble inviterer til O-Emmanuel, en spennende adventskonsert i Nes kirke der samtlige verk starter på O. Nes Vokalensemble ledes som vanlig av kantor Øyvind Sørum. Billetter kjøpes i døra fra kl. 18.30

30/11 kl. 19.00 Oslo messingkvintett og Øyvind Sørum i Nes kirke.

2/12. Vestsiden musikkorps inviterer til «En annerledes lørdagskveld» i Fenstad kirke

3/12.  Årnes kirkekor inviterer igjen til julekonsert med trompetist Andreas Fossum, fra Auli i Årnes kirke

6/12. Julekonsert med Kor Arti i Auli kirke. Kor Arti er Aulis kirkekor med gospelprofil. Det er sangere fra Auli, Årnes og noen som kommer fra omkringliggende kommuner. Repertoaret er bredt, med både klassiske julesanger, amerikanske godbiter og julestemning med høyt og lavt tempo. Vi har med oss en gjeng med dyktige musikere, og bruker egne sangere og musikere til solister.

6/12. Adventskonsert i Ingeborgrud kirke med Skogbygda skolekorps. Chris Bakkebråten rapper, det blir allsang, og kirka farges med lilla lys for garantert advents- og julestemning.

7/12. Godt & Blanda synger julen inn i Fenstad kirkestue.

13/12. Kulturskolens julekonsert i Nes kirke.

17/12. Nes bygdekors julekonsert i Årnes kirke

7/12. Framtun- og Auli skolekorps julekonsert i Auli kirke.

19/12. Desembernatt – Hemmat tel jul Nes kirke, med Silje Nergaard, Anders Baasmo, Eli Kristin Hansveen og Elias Akselsen som er fra Årnes. Dette er en konsert med proffe artister, stor allsidighet, «glede, latter og en god dose julefølelse». Det er første gang de fire har vært på scenen sammen. Nes har den 6. og siste forestillingen i rekken, så da sitter alt som det skal.

Tilbake
Del